Pet Peeve

Oversat fra engelsk er en pet peeve en mindre irritation som en individuel person syntes er især irriterende for ham eller hende i forhold til hvad andre måske syntes om denne ting.

Jeg har en del pet peeves og her vil du kunne læse hvad de er. Om du så er enig eller ej er op til dig selv 😉

# Folk der siger ”fordi at”

Jeg har slået det op på nettet, og det ser ud som om ”fordi at” er godkendt i talesprog men ikke så meget i skrivesprog. Jeg mener dog det burde forbydes. Mine tæer krummer når jeg selv eller andre kommer til at gøre det. De er bare ”grimt” at sige. Og man behøver jo ikke sige ”at” når du har sagt ”fordi”. Det grimt så lad nu bare være!

# Folk der ikke spiser kanten på pizzaen

Jo fyldet smager da godt, men hvad har kanten lige gjort dig? Jeg vil ti gange hellere levne et helt stykke pizza end jeg vil undlade at spise kanten. Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor folk vælger IKKE og spise kanten, og jeg vil ligefrem gå så langt og sige at jeg ikke stoler på folk der ikke spiser kanten! Et af mine ”krav” til en kæreste er at han SKAL spise kanten, det andet er simpelthen mig for uvirkelig.

# Folk der har solbriller på indenfor

Har du en øjnesygdom der gør dig overfølsom overfor lys, så fint. Er du blind, så fint. Ellers.. tag dem af din klaphat! Du ser IKKE sej ud! Så vidt jeg ved gør Bono masse fantastiske ting udover at lave musik, men ved I hvad, jeg syntes han er en klaphat med de solbriller og skifter væk når jeg ser ham. Og så ved jeg faktisk ikke engang om han rent faktisk har et øjenproblem… ”Point is”, tag dem af når du går indenfor.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s